Federația Română de Gimnastică Ritmică

Romanian Rhythmic Gymnastics Federation

FIG "MOOV Leasing" Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup

Descoperă eleganța, grația și pasiunea gimnasticii ritmice la FIG MOOV Leasing Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, un eveniment de excepție care va avea loc între 12 și 14 iulie la BT Arena! În acest cadru spectaculos, cele mai bune gimnaste senioare din lume se vor întrece la a cincea ediție a cupei mondiale din Cluj Napoca, demonstrându-și măiestria în probele individuale și de ansamblu.

Probele individuale includ performanțe la minge, măciuci, cerc și panglică, unde fiecare mișcare este un amestec perfect de forță și delicatețe. În competiția de ansamblu, echipele vor impresiona publicul cu sincronizarea lor impecabilă în probele cu 5 cercuri și 3 panglici cu 2 mingi, oferind o coregrafie care îmbină complexitatea tehnică cu frumusețea artistică.

Vino și trăiește alături de noi emoțiile și bucuria competiției la cel mai înalt nivel! Fie că te ești fan al gimnasticii ritmice sau doar în căutarea unei experiențe de neuitat, FIG MOOV Leasing Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup promite trei zile pline de spectacole uluitoare și momente memorabile.

Nu rata această ocazie unică de a vedea în acțiune gimnastele calificate la jocurie Olimpice de la Paris, printre care și reprezentanta României, Annaliese Drăgan. Achiziționează biletul acum și asigură-ți un loc în tribune pentru a fi martor la o competiție de excepție, unde arta și sportul se întâlnesc în cel mai frumos mod posibil. Te așteptăm la BT Arena pentru a celebra împreună excelența în gimnastica ritmică!

Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:

  • Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@frgr.ro;
  • Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului;
  • Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite.

În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.