Federația Română de Gimnastică Ritmică

Romanian Rhythmic Gymnastics Federation

Cupa Mondială De Gimnastică Ritmică este dincolo de a fi o competiție între țări. Este o competiție între GIMNASTICĂ și LEGILE FIZICII.

Cele mai bune 200 gimnaste din 34 de țări se adună la Sala Polivalentă BT Arena, între 26 și 28 august, pentru cea de-a treia ediție a Cupei Mondiale de Gimnastică Ritmică, să pună încă o dată la încercare limitele forțelor naturii.

PROGRAM

Vineri – Sâmbătă: Calificări

Duminică: Finală

PROBE

Individual:

Cerc

Minge

Măciuci

Panglică

Ansambluri:

5 cercuri

2 mingi şi 3 panglici

Fii martor la cel mai spectaculos eveniment sportiv al lunii august. Urmărește cum performanța depăşeşte imaginaţia spectatorilor şi sfidează gravitaţia.

Vă așteptăm alături de noi!

Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:

–         Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail: office@frgr.ro

–         Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului

–         Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.